A QVIK

 

Itt megtalálaod mindazt ami a Qviksággal kapcsolatos, illteve infókat a tagokról, egyéb érdekességeket.

 

Qvik filozófia

Rólunk, képekben

A Qvik egyedfejlõdése képekben

Qvik fiókák, avagy sokasodunk

 


A Qvik filozófia

 

A Qvik Baráti Társaság 2001 év õszén jött létre, amikor egy pár lelkes (aktív, szimpatikus, okos, ügyes, bátor és szép) fiatal elhatározta, hogy létrehozza. Így aztán most van. Ha a társaságnak lenne fõnöki irodája, akkor annak a falán a bõrfotel fölött a következõ keretezett szöveg volna található:

Mivel nincs fõnöki irodánk, ezért fentiek seholsem olvashatók, csak azon az Internet-oldalon, ahol arról írok, hogy mi lenne a fõnöki irodánk falára függesztve, ha lenne (mármint fõnöki irodánk). Ezért aztán célunk még, hogy szerezzünk egy fõnöki irodát, mert akkor azok a tagok is tudnák, hogy mi a társaság célja, akiknek nincs Internet-elérésük. A fõnöki iroda-kérdés felvet még egy pár problémát; nincs fõnök, de nem is lesz. A Qvik-csapat vezetõje mindig az a személy, aki a következõ túrát szervezi.
A kuvik egyébként egy madár. Ha felmerülne benned a kérdés, hogy miért ezt a nevet adtuk a csapatnak, akkor próbálj meg ne gondolni erre többet, mert úgysem fogsz rájönni! Mi sem tudjuk.
A csapat tagjai magukat Qvik-nak tartják, és nevüket ezért qvikosíthatják. (pl. Ms. Pusqvik, vagy Ferqo). A Társaság tagjaira nagyon bonyolult törvényi szabályozás vonatkozik, mely a Qvik Alkotmányban van rögzítve. Az alkotmány fõ ismérve, hogy minden túrán majdnem minden törvénye megváltozik. Belátható, hogy így milyen nehéz legális keretek között qvikéletet élni!
Az alkotmányban rögzítve van a csapatlétszám, ami jelenleg 20. Ja nem! 21. Vagy… (Mint említettem gyorsan változik az alkotmány)
A tagok minden túrán naplót vezetnek, kivéve amikor nem. Ilyenkor csak sóhajtoznak, hogy milyen jó lenne vezetni a naplót. (A napló egyes részei megtalálhatók a a képek közt.)
Ha Te, Kedves Olvasó eljutottál eddig a mondatig, akkor vagy ismersz egy Qvikot - ebben az esetben úgyis mindent tudsz- , vagy nagyon sok idõd van internetezni és olyan oldalakat böngészni, amikhez semmi közöd - Tûnj el!
Kedves Qvikok! Jó képnézegetést!

 

Üdvözlettel: Qócos

 


Rólunk képekben

Nos, itt láthatod a a tagokat, illetve róluk egy-egy jól sikerült képet. A lista nem teljes, még bõvítésre kerül, ne sértõdj meg, ha nem vagy rajta. (Bár a képeket elnézve, lehet hogy jobban is jársz:-)) )

Tutu elfáradt, és megpihent Vagin
Gabó, aki éppen a "hinta" ágat fûrészeli
Zsófi ücsörög

Nóri és Erik, a hajátültetés után

Kiss Péter, a gondolkodó

Kócos, egy igazi macsó

Tati, (hmm ,nézd a hülye bátyámat..)

Szomi, a zenész menedzser

Szominé, Szilvia

Robot fûrdés közben

Robotné, Kati, aki kifektette Kócóst

Eszter, No Comment

A Három Grácia

Bianka arcáról leolvasható, mennyire szereti ha fotózzák.

Nóri

Ferqó

És akik annyira hiányolták magukat! Hát most megkapják :-))

Andi

és Captain Balázs


A Qvik Egyedfejlõdése

 

Végre elindult ez a rovat is. Bár még egy kicsit nagyon is hiányos, de már van egy két jó fotó.

A sorrend itt sem fontossági! Ahogy beérkeznek a képek fölteszem, és ha megvan az összes, akkor majd névsorba rendezem, a sértõdések elkerülése végett.

 

Éva, ahogy csak a szülei látták:

 

 

Vagi :

Ferqó kicsinek:

Ezen a képen Ferqó a Soproni egyetem "D" épületének ajtajában áll.(1983.május)

Eszterke:

Kócos:

 


A Qvik Fiókák

Nos elérkeztünk ehhez a momentumhoz is. Sokasodunk, szaporodunk, bár a Qvik filozófiának ez még nem része, de szerintem meg fogjuk szavazni. :-)

Minden esetre Roboték megkezdték a sort, a folytatás a Tutu-Vagi párosnál már folyamtban van, mint azt mindenki tudja.

A többiek meg.....

És a képek Bendegúzról, (asszem a Qvik neve lehetne Mikrobi (nem én találtam ki):-))) )

 

 

Vissza